1(9)
vzad vpřed

Malamut - Ideal WOMAN

Několik studentek Lenky Klodové se rozhodlo přijmout pozvání na Performance Festival MALAMUT. Během přípravy se rozhodly odeslat prosbu o vyplnění velmi povrchního dotazníku všem ostatním účinkujícím. Měli specifikovat svou ideální ženu.

 

Několik umělců skutečně odpovědělo a Lenka Klodová, Karolína Kohoutková, Sara Wollasch, Barbora Smékalová, Adéla Venturová a Zuzana Kleinová se do jednotlivých ideálních žen pokusily stylizovat. To proběhlo přímo na pódiu. Oficiální performance byla zakončena "darováním sebe sama" konkrétnímu umělci, který si o svou ženu napsal.

 

Studentkám šlo hlavně o konfrontaci ztělesněných ideálů se skutečností. V naší realitě jsme vždy s něčím nespokojeni, říkáme, jak by to mělo být jinak - lépe. Proto jsme se rozhodly o pokus tomuto předejít.

 

Výsledkem byla nejen milá seznámení a počátky přátelství, ale také jeden téměř romantický příběh vzešlý z nepředpokládané náhody, nebo zklamání ze zjištění, že druhá osoba je na tom časově stejně špatně, jako ta první.

Den D, přípravy vrcholí a ty jsi mne vymodeloval dle vlastních představ, jsem tvou pravou představou, najednou se setkáme, a prožijeme spolu šťastný čas. 
Počkej, jen se nachystám 
Tvá Ideální žena