1(6)
vzad vpřed

Mák Hustoles: SexyKool ve Městě /// Žít Brno Snů

V Brně problémy neexistují, nejlepší zástupci kreativního průmyslu je mění ve sny. Sny sladké. Jako kyanid. Ze způsobu, jakým se chvějete, poznáte, že jste uvnitř. Raději byste zůstali venku? Smůla. Člověk se musí umět narodit, aby se dovolal Bobovi Sinclairovi a zachránil bubnující roboty.

Vítejte v koktejlkách podsvětí. V místech, kde je hřích nemít vkus absolutní, jako vanilkovou vodku. Přidejte třpyt. Bez zlata zlato neuděláte. Nepřemýšlejte, naslouchejte v šeru svému tělu. Nechte čas plynout jako post rokokové sádlo. Mužný dotek skrze heboučký polštář je největší komplikace.

Láska smrdí, jedině obdiv zůstal čistý. Tohle náboženství mi žádná hitparáda roku církevního rocku neukradne. Poslouchejte Monkey Business a pošlete peníze na kadeřníka dětem v africké buši. Všichni musí mít vlasy jako Roman Holý. Ihned poznají rozdíl vytříbené krásy. Budou Vám líbat ego.

Nakonec horoskop časopisu Šalina přiveze Schwarzwaldský dort. Snězte ho celý pro magický úsvit, který všechny exponuje za lány máku do hustých šumavských lesů, kde se psala historie kejklí současnosti. Kůly ukáží cestu vašemu orient expresu, ale tenhle sex nebude zadarmo.

Mák Hustoles becomes a star at 25
facebook.com/sportovnispoleksexyKool
2011